Detektivní

Detektivní

Anotace: ...

Osten s jedem,
show must go on,
vysvětlení tušení,
propriety vrahů.

Je to prosté...
Nejlepší vrazi
jsou básníci
a matematičtí géniové.

Vrazi svých iluzí
prchají alejí
pryč, ale kam,
do tenat večera?

Je to prosté...
Ďábli nemívají stopy.
A každá věc
se dá i nedá pochopit.

Běsi nás zatlačí
na okraj útesů,
život je detektiv,
co se nebojí pitev.

Je to prosté...
Až příliš jednoduché...
Vrah byl básník,
měl rezavé vlasy,
kulich z lamí vlny,
zvyk příliš mluvit,
protahovat slova,
číst si po večerech,
včera jedl koně,
kuskus a papriku,
pak si sedl do křesla,
nakroutil si knír,
zavolal manželce,
oběma milenkám,
napsal dopis bratrovi,
vzal z kuchyně nůž,
nakrájel si cibuli,
rozplakal se...
jak je to prosté...
Autor voedor, 19.01.2009
Přečteno 239x
Tipy 9
Poslední tipující: okapovaroura, Bíša, Rbb, Mbonita, enigman, démon zatracení
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to moc

19.01.2009 15:43:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí