Pro tvůj úsměv

Pro tvůj úsměv

Anotace: Ze sbírky Dvě tváře. Napsáno 24.11.2008.

Pro tvůj úsměv šel bych do pekla,
pro tvůj polibek bloudil bych světem.
Z planoucích hvězd v jediné větě
stvořil bych nápis, že miluju tě!

Pro tvůj dotek rval bych se s bohy,
šel bych za ďáblem a uříz mu rohy.
Pro tvůj dech šel bych do války,
pro tvoji vůni, co cítím již z dálky.

Z hlubin moří bych dones ti perly,
z nebeských výšek stáhl bych mrak.
Pro tvoje štěstí zničím sám sebe,
červenou barvou vybarvím nebe.

Tvé tělo je mým rajským plynem,
tvé rudé slunce je klidným stínem.
Pro lásku tvou šel bych na světa kraj,
tam kde se milencům sny o lásce zdaj.
Autor démon zatracení, 19.01.2009
Přečteno 332x
Tipy 12
Poslední tipující: Woski, Agniezka, Dejfor, Vlk v rouše, Falco, Rbb, Veronikass
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co dodat ...

29.06.2009 09:31:00 | Woski

co víc dodat...souhlasím se vším...krásné

28.01.2009 15:58:00 | Agniezka

Úžasné, skvělé. Už jsem se tak moc těšila, až si od tebe zase něco přečtu. Snad ti nebude vadit, když si ji také vytisknu. Je nádherná... :-)

19.01.2009 14:42:00 | Veronikass

heej:) holka který todle dáš ti neodolá:)

19.01.2009 14:31:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí