Květy slov

Květy slov

Anotace: -

A růže vadne- vadne pocitem
z té moci-moci uplatněné
už mor ji sžírá v hněvu zarytém
vzkvétá a vadne každodenně

ta moc jest nám teď dána
a my ji takhle maříme
a slova naše nenadaná
se bojí kam tím míříme

jsou z medu, bolem kanou
jak zrcadlení plagiátu
chladným ohněm darmo planou
a jejich duše umírá tu.
Autor Bolder, 19.01.2009
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: Jana M., Rbb, Mbonita, evy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí