Výlet

Výlet

Anotace: Napsáno 3.1.2008 před odjezdem...

Dnes je venku počasí hnusné
Chladné temné a dusné
Já však žiji krásný den
Nedívám se moc z oken

Nebudu dnes také dlouho doma
Za chvíli spěchám na nádraží
Chystám se odjet na venkov-je to príma
Cesta do jižních Čech se mi prodraží

Útraty se ale nebojím
Na co šetřit-všechno utratím
Peníze mě stejně tíží
Zbavím se jich bez obtíží
V hostinci je utratím

Zapomenu na své povinnosti
Ony neutečou
Mám jich více nežli dosti
Ony neroztečou
Jdu se věnovat své radosti
Piva tečou.
Autor Jarin Kalin, 19.01.2009
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Unyle Pěl, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale víckrát snad ne ;-)

13.02.2009 12:16:00 | Jarin Kalin

...i to pivo tě jednou opustí ;-)

13.02.2009 01:46:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí