Mysli si co chceš

Mysli si co chceš

Anotace: Mysli si co chceš

Mysli si co chceš
stejně na nic mého nepřijdeš
každý je svůj vlastní originál
čerstvě vzniklý obsidián

Nemusíš mě chápat
nemusíš mě číst
můžeš tipy dávat
můžeš radu říct.

Možná člověk najde se
co bude bloudit v mém lese
nezabloudí na moc dlouho
neboť jsme tu jenom na chvíli pouhou.

Zasměj se, zaklej si
nikdo neví proč tu jsi
ať mi skáče rytmus, taky slova
já budu zde psát stále znova

Dokud budu živ a zdráv
budu tady mít svůj štráf
Potom co se stane nikdo neví
kdo se nám asi ve tmě zjeví

Neprotahuj život, slova
kdo by chtěl být na světě znova
proto nesmysl je převtělení
a nad konec dne žádné ráno není.
Autor blister exist, 19.01.2009
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí