Vybral jsem si svojí cestu

Vybral jsem si svojí cestu

Anotace: Vybral jsem si svojí cestu

Vybral jsem si svojí cestu,
Žádnou předem danou nechcu.
Nemám zbytečnou existenci rád.
Jdu svojí cestou, i když se mi bude většina smát.

Buďto půjdu do temného pekla či božího ráje.
Snad do ráje, ale to se musím mít rád.
Hlavně pro mé potěšení tajemné,
Když se sebou budu spokojený, do ráje se dostanu, snad.

Já rád se mám, i život,
Ten čistý, usměvavý,
Ten naprosto úžasný.
Když můžu poslouchat hip hop.

Ten život, kde já jsem pánem.
Kde je mé svědomí, moje vlastnosti.
Ty, co každého mého miláčka baví.

Patří sem určitě má rodina,
Máma, ségra i dokonce táta.
Přátele, co u mě zůstávají,
Když se moje nálada mění.

S nimi jsem na pokraji blaha,
To je mého božího ráje představa.
Rád bych zde na životě,
Snad působím na lidi pozitivně.

Moje putování na této životní cestě,
je stejné, když stojím uprostřed pouště.
Tak spalující, zlá, sem tam opuštěná,
Naštěstí sebou strážného anděla mám.

Sem tam mu zrní do zobáku dám,
I když nebudu mít nic k jídlu sám.
Tyhle všechny faktory,
Mojí životní cestu tvoří.

Žiju si jí naprosto dobrovolně,
Moje duše v ní taky ráda je.
Na této pestré cestě,
Jednou společně zahyneme.

Ale zbytu tu po nás věci dost,
Dalším lidem, necháme náš most.
Přes který se budou taky brodit,
V něco, nebo někoho se modlit.
Autor James Tony, 19.01.2009
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí