Říkam dost !

Říkam dost !

Anotace: Říkam dost !

Říkám dost !
Všem looserům,
Velkým poserům.
Říkám dost !

Říkám dost !
Všem politikům,
Velikým kecalům.
Říkám dost !

Říkám dost !
Malým dětem,
Co se živí medem.
Říkám dost !

Říkám dost !
Všemu nacismu,
Za moci honu.
Říkám dost !

Říkám dost !
Všem, co svojí cestu nemají,
Těm, co jsou duševně nevyzrálí.
Říkám dost !

Říkám dost !
Lidem, kteří neumějí říct NE!
Lidem, kterým vadí dočista VŠE!
Říkám dost !

Říkám dost !
Sebevrahům, divným lidem,
Co si řeknou „život si vezmem“.
Říkám dost !

Říkám dost !
Všemu zlu, hlavně hladomoru,
Každý z nás, má no víc, než na noru.
Říkám dost !

Říkám dost !
Tomuto textu,
Jinak bych tu vykysnul

Říkám …

DOST !
Autor James Tony, 19.01.2009
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí