nádraží

nádraží

Anotace: ..

Na starým nádraží
kde čas se zastavil
cedule s nápisy
jsou pokryty rzí
s noviny pod paždí
sám jsem tu zbyl
čekám tu na vlak poslední

Čekám že jednou z rána
přijede parou hnaná
lokálka z časů dávných
pak ozve se hlas z amplionu
a veselý hlahol od perónu
tam potkám spousty známých

Mý pradědy,prabáby
co jenom podle fotek znám
a z vyprávění mámy
teď stojí tu přede mnou
po létech v korzetech
ve fracích s buřinkami
Autor zenge, 19.01.2009
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: raďo, Holis, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky bych chtěla takové kouzelné nádraží...

19.01.2009 21:58:00 | Kapka

jak stará fotografie

19.01.2009 17:00:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí