Za oponou času

Za oponou času

Anotace: Tam, kde nikdo neví, kde to je...

Tam v dáli, ve tmě černé,
obrys postavy mává mi...
Tam v temnotě, předaleko,
to ona sbohem dává mi...
Tam za oponou času,
obrací se ke mně již zády...
Tam, odkud návratu není,
ona zmizela mi z hlavy...
Tam, kde čas už není časem,
kde není jeden, kde jsou davy...
Autor Jamesow, 19.01.2009
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: Alasea, strašidýlko-střapatý, Kapka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí