bez smyslu

bez smyslu

pálí mě myšlenka,
že už to nezměním,
kéž v neviditelnou
se proměním
naberu lehkost
a trochu radostí,
posbírám něžnost
zahodím starosti
usnout a snít si,
- ve světě svém -
být či nebýt jen
- jak prosté!
vždyť jsem svobodná
a myšlenky rostou,
poslepu dát se,
či cestou?
Hořím a sténám,
ještě, že nikdo neslyší
kéž si to...(něco)
...pospíší!
Autor padající do neznáma, 19.01.2009
Přečteno 266x
Tipy 9
Poslední tipující: ringil-suky, kikis, Holis, NikitaNikaT., Bíša, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná, že kdyby někdo uslyšel, ten den naplnění rychleji by přišel.

20.01.2009 06:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí