Ideál...

Ideál...

Nevnímám svět, ani modré nebe,
všude kolem vidím jen Tebe,
Tvou mysl a zář,
překrásnou tvář.

Jsi jako vítr něžný,
nejsi jak každý - běžný -
neobyčejně všímavý,
ve všem víš si rady...

Šťastná jsem, že jsi zde - tady -
Ty touho neúnavná,
jenž srdce mi objímáš,
jsi můj stín, bez Tebe život hyne.

Snad cítíš to, co cítím já k Tobě,
ani nevíš, jak je důležité
mít někoho jako jsi Ty,
zvlášť v téhle době.

Usínám s Tvém objetí,
zbavena věčného prokletí,
zakryta Tvou láskou,
připadám si kráskou...

/navěky/
Autor padající do neznáma, 19.01.2009
Přečteno 244x
Tipy 17
Poslední tipující: Marupiara, kikis, Holis, NikitaNikaT., Psavec, Lenullinka, Bíša, evy, jedam, Spadlá z nebe, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tolik mi známá slůvka... pěkně zamilovaná.

20.01.2009 06:17:00 | NikitaNikaT.

Pěkná.. všechny potřebujeme svého hrdinu a ochránce :)

19.01.2009 21:24:00 | evy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí