Propast

Propast

Je to tou délkou, co pustinnou se zdá,
kdo jiný než já se vás na to právě ptá?
Možná tak dlouhá není, hluboká jen,
chci jí překonat a vyhodit ji z nitra ven.

Proč se mi to nedaří stále,
jen prohlubuje se nadále.
V beznaději vlasy si škubu,
nedostanu se přes líc k rubu.
Autor Psychopatická lentilka, 19.01.2009
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: padající do neznáma, lady_esik, Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí