Na skráních

Na skráních

Anotace: Ten pocit...

Zas skrýváš svoji tvář,
za stínem tmavých vlasů
a na skráních je vidět zář
bez pozadí všech hlasů.

A úsměv jen tak pro zahřátí,
chápu,je to hra,
co ztratila svá pravidla.

A šepot jako křídla šustí
i na opuštěné posteli,
kam touha má tě ráda vpustí,
i bez zbytečné novely...

Snad cítíš touhu po létání
a vznášení se bez zábran,
co vybízí tě k chvátání.

Já vynesu tě do oblak
do naplněných snů
a nezastavím tenhle vlak,
bez předepsaných dnů.

Pak výkřik tiše zazní
do noci plné souznění..

ticho,klid a a slabý vzdech-

...vyhráli jsme...
Autor Barpob, 19.01.2009
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Veronikass
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí