Psi si hrajou na bicí

Psi si hrajou na bicí

Anotace: ...

Sbírka: Ohlasy písní různých

Toulaví psi
začali hrát na bicí...

Kočky se tulí
u děr ve střechách
a prosí kočičí měsíc,
aby je nechal ještě chvíli spát.

Pár nočních ptáků
sbírá z koše drobty
a jásá, když najdou
loupáky pro slepce.

A psi si křičí
a hrajou na bicí...

A na kočičím bále
na druhém konci města
tančí ruku v ruce
čivava a lev.

Ptáci hrají na flétnu,
kočky trsaj´o samotě
a psi si křičí
a buší na bicí...
Autor voedor, 20.01.2009
Přečteno 375x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Bíša, okapovaroura, enigman, Jana M., Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je nápad, dobrý.

20.01.2009 10:50:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí