Kolize

Kolize

Anotace: ...

Bambitky odjistit,
štěstí si pojistit,
požírat rozumy,
vznášet se nad zemí.
Ruce si opláchnout,
před blázny upláchnout,
své básně pochopit,
na dno se potopit.
Vyřešit záhady,
půlnoční zahrady,
vydělat peníze,
než přijde kolize...

Kolize toho, co chci,
rozpory v tom, co můžu.
Autor voedor, 20.01.2009
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Bíša, enigman, kouzelníček, Mbonita, labuť, nejsembásník, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí