Neviditelný

Neviditelný

Anotace: Koho lidé nechtějí vidět, toho nevidí

Procházejí kolem tebe
jako bys byl průhledný
s pohledem který zebe
nezajímají je tvé sny.

Uznávají jenom sami sebe
nestojíš za nic protože jsi jiný
snad jako bys spadl z nebe
tak odejdi už mezi stíny.

Přesto jdeš pořád dopředu
a není to k ničemu
nezmění úhel pohledu
přišel jsi z bláznů sněmu.

Tváří se jako bys byl neviditelný
asi jsi se vůbec nenarodil
jenom svět je pořád stejný
není ke komu by ses hodil.
Autor Skalsky Pavel, 20.01.2009
Přečteno 270x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Markéta Hl., okapovaroura, Psavec, Mbonita, evy, labuť, UCET KE ZRUSENI, Fiserka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobré být jiný!
Tak kráčej dál a přeju ti mnoho odvahy

20.01.2009 16:13:00 | evy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí