Sníh

Sníh

Anotace: Další moje surrealistické dílo..

Sníh paprskovitých střevíčků,
Svítil mi na dlani.
Obrázek zátiší se náhle zmenšil.
Prázdné talíře zely prázdnotou jako vězňova duše,
Ale kdo by s tím dokázal žít?
Proč slaná voda vybuchuje v očích?
Sníh je nesmrtelný bůžek,
Tvoří se na listu růžek,
Fotky voní po sladkých mandlích,
Neper mi pořád to spodní prádlo.
Bolí mě žal a želí mě bol,
Noha má už nevkročí do pozemského vesmíru,
Který zapáchá jako stará utěrka.
Sníh je nádherná spoušť a chaos pro mysl,
Stiskni tu spoušť na malé pistoli,
Mnozí blázni churaví
A já se tu zaobírám sněhem.
Autor Rauha, 20.01.2009
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, Vlk v rouše, Dota Slunská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá básnička :)

22.01.2009 20:06:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí