Ticho,vyučuji!

Ticho,vyučuji!

Anotace: Hodina dějepisu... =) Ačkoliv mám dějepis ráda,tohle prostě přišlo pod ruku... =P Cítíte se při hodinách občas podobně? =P

Sedím na židli,už lehce dřevěním.
Poposednu, nic moc tím nezměním.
Z nudy už čmárám i po deskách,
jak v nepovedených groteskách.

Otočte na devadesátou stránku,
pomalu upadám do polospánku.
Mluví a mluví stále dál,
jaký byl Karel IV. král.

Pak spílá nám, letopočty!
Ne žádné složité počty!
Stačí vám čísel pár znát
a nemusím vás k tabuli brát.

Co říkala? Hrát?
Ne, říkala: smát!
Co je to tam vzadu za hluk?
Ticho, vyučuji!
Autor Barpob, 20.01.2009
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Pelican, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=D Dějepisářka by mě přizabila,vidět to... =D

23.01.2009 19:30:00 | Barpob

Taková, ze školy:o)

23.01.2009 18:43:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí