Z notesu

Z notesu

Anotace: zkoušení....

A jéje,už zase loví v notesu.
Při pohledu se lehce otřesu.
Přejíždí prstem nahoru dolů,
(Myslí si, že jsme parta volů.)

Ta myšlenka je však vedlejší,
jen mě snad trochu konejší.

Dnes je ten pán zvláště nerozhodný,
pár jedinců to snad nerozhodí.
Mezi ně já však nepatřím,
radši se tahákem opatřím.

,,A k tabuli se dostaví,
šprt se už málem postaví.
tak třeba,'' -odmlka-
,,Vzadu nikdo neplká!''

Zajíždím pod lavici ještě níž,
kde padne na mě známá tíž.
,,Tak dneska zkoušet nebudu,
příští hodinu si to odbudu!''

Šprt se tváří, jako by mu zbořil svět,
zato já jsem ráda,neuslyším: ,,Další pět!''
Autor Barpob, 20.01.2009
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: Veronikass, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=P Jen se nedělej,že se ti to líbilo xD

20.02.2009 14:51:00 | Barpob

Jéé, to bylo úžasné. Vtipné a skvěle rýmované...

31.01.2009 09:01:00 | Veronikass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí