Hip hop stále žije

Hip hop stále žije

Anotace: Hip hop stále žije (spíše repoví text, ale jsou tam prvky poezie)

Sedím si takhle v hospodě,
Pár piv v sobě, prostě klídek.
Hraje Eva a Vašek, hudba o hovně,
Najednou tam někdo pustil hip hop, dobře.

Každý začal hejbat hlavou do rytmu,
Ten zkušenější, otevíral pusu. Znaje textu.
Nohy všech klepou do známého beatu,
Každý se těší, jaký bude track next.

I já se hýbu v melodii basů,
Beru papír a propisku.
Vnímám chorál hlasů,
Mám hlavu plnou zážitků.

Jeden z nich je to,
Že hip hop stále žije!
Tak to být, to je ono,
Rep je v každém z nás, he.

Zrovna mi jede bus,
Kašlu na něj.
Hlavou kývu, tuc tuc,
Je mi tu moc hej.

Emo, punk běžte se bodnout,
Hip hop, tekno, to je ono.
Rap má tu moc každého sejmout,
Obdivuje, co pro lidi dělá chlapík Bono.

Mír, klid pro všechny,
To hip hop mezi nás volá.
Chceme to nejlepší, pro naše děcky,
Aby v životě nepotkali žádného vola.

Hip hop a mluvené slovo,
Je v každém z nás.
Od důchodce, dospělého i děcka.
A ten, kdo si tohle nemyslí, je ocas.
Autor James Tony, 20.01.2009
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí