...nuda

...nuda

Anotace: ...

Venku se počasí mění,
po slunečném ránu přijde mžení
a já mám chuť na snění
nebo třeba na lenošení.

Mno ale samotný mě to neba,
to je vždycky děsná nuda,
lepší je to ve dvou třeba,
to je sranda, ale běda... !!!
Autor Lonely.girl, 20.01.2009
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí