Meka

Meka

Anotace: .

Nebyl jsem v Mecce
chybí mi vous
i z vepře plece
párkrát jsem zkous
radši mám světla kabaretů
a vůni dámských klínů
než přísný věže minaretů
a skřeky muezzinů

Jsem k hovnu muslim
jsem na tom bledě
v koránu bruslim
promiň mi děde
i ty tam... Mohamede

Snad jednou přece
nechám si zarůst bradu
dorazím k Meccce
ke konci listopadu
a bez konin...se uklonim.
Autor zenge, 20.01.2009
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, Zasr. romantik, Kapka, Kyška, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám kamaráda Mohamada
je to můj dobrý urolog
prostata moje má ho ráda
jednou mi napíše nekrolog...

22.01.2009 18:46:00 | Mario de Janiero

Hezky skládáš písmenka k sobě, moc jim to sluší!
Dal jsem ST a za závěr ****.

21.01.2009 16:34:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí