Zvracím dobro...

Zvracím dobro...

Anotace: ...světu navzdory

Pajšl se mi kroutí ze světa...
Občas umdlévám, občas řvu - "už dost!"
Ušlapané poupě co teprv rokvétá...
...a hnije v hromadě těl, komu pro radost?

Střeva se mi obrací a srdce dobylo na chodníku...
...tak jej tedy dostihla ta malost zlodějů nové doby...
...a dcerka v den zrození plakat bude na pomníku...
...co se třeba nepostaví, kdo ví?

Tak bliju dobro kolem sebe...
...nechce se mi občas, ale musím...
a čím více jsou zhnuseni ti, co nevěří v pozemské nebe...
...tím více je těmi zvratky potřísním...
Autor Cybermud, 20.01.2009
Přečteno 309x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jádro je v tom nutkání... ...ne v tom podivném smutku.

21.01.2009 12:36:00 | Cybermud

dobra v světě málo
volíš cestou svou
neobvyklou
jak dávat ho..

21.01.2009 07:28:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí