Každé další ráno

Každé další ráno

Anotace: Jako tohle ráno, tak i každé další ráno....

Jsem na nohou a přitom mimo
každé další ráno,
budím se a bdít
tím, jak nic nevím.

Piju čaj a nebo kávu
každé další ráno,
jak mi bylo určeno,
tak mi bylo dáno.

Kocour se mnou v kuchyni
každé další ráno
kouká z oken, mňouká ven,
sleduje svůj nový den.

Nechci už jít nikam
každé další ráno.
Nechci bdít ba ani snít,
neplánuji tady hnít.

Ráda bych už našla
svoji vůli s jeho duší,
neboť čekám
každé další ráno.
Autor Annia-tha, 21.01.2009
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí