Fantazie

Fantazie

Anotace: žádný popis

Slzy z ranní rosy,
přinesl Ti růži kdosi...

Barva červená ukáže Ti vášeň,
kdo Tobě složí večerní báseň?

Obrázek z jarní přírody,
budem si vyprávět nevšední příhody..

Vůně z letní zahrady,
kdo zná Tvé záhady?

Sen, který zdá se Ti,
psaní, které pošťák musí donésti...

Šaty z čistého nebe,
to já maluji Tebe...

Duše ďáblem posedlá,
anděl ji pohladí, ta bolest ukrutná...

Je to snad Ideál?
Ne, to já musím jít životem dál!
Autor lainyska, 21.01.2009
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí