Déšť

Déšť

Anotace: snění

Prší však kapky nedopadnou
na moji rozpálenou tvář
a myšlenky mi v hlavu vpadnou
jakobych prohlížel si snář.

Mé sny mne dávno opustily
zmizela jejich zvláštní zář
jak kapky jež se kdesi rozpustily
a nezchladily rozpálenou tvář.

Myšlenky snové nezapadnou
to pravda je já nejsem lhář
kořistí stávají se snadnou
pro ty kdo ovládají snář.

Prší však kapky nedopadnou
když pohltí je duhy zář
snad naleznou už ženu vnadnou
jež duhou ozdobí si krásnou tvář.
Autor Skalsky Pavel, 21.01.2009
Přečteno 289x
Tipy 9
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Jaromila, sluníčko sedmitečné, Markéta Hl., Kapka, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je vážně pěkná

22.01.2009 00:24:00 | Markéta Hl.

ten text je poetický..líbí se mi
a možná kdyby jsi tomu dal větší volnost ,bylo by to
ještě krásnější..
zas přijdu číst..

21.01.2009 14:52:00 | Mbonita

Jako by se mi tam chtělo vloudit i pár tónů :o)... líbí.

21.01.2009 14:50:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí