Uplavalo

Uplavalo

Anotace: narážka na každoroční výlety na vodu...

Lesbička svítí jako lampička,
Neřikám tim nic.
Já jsem totiž vlastně lampa
A je mi z toho hic.
Vůbec si to nemyslim,
Někde jsem to viděla
A moc se mi to líbilo.
Voda v řece proudila
A nad ní slunce svítilo.
A nad ní slunce svítilo,
My jsme byli na vodě,
V lodi se nám líbilo
A všechno bylo v pohodě.
Měli jsme zas naše kecy
A ty naše HLÁSKY,
Mokrý skoro všechny věci
A jedna z nás i vlásky.
Punk´s not dead že to je pravda,
Tomu my jsme věřily,
Na vodě,tam byla švanda,
Když jsme vodu čeřily.
Každoroční pohoda,
V roce jeden tejden
A je to i náhoda,
Že se takhle sejdem.
Já jsem totiž vlastně lampa
A Už vim co s hladem,
Moje texty všechny ležej
K ničemu a ladem.
Spokojená nejsi,
SICE MÁM CO ŘIKAT,
Ó má múzo,kde jsi?
Měla bych ti vykat.
Ono to už nejde tak,
Jako to dřív bejvalo,
Když se slunce,řeka,my
V jednu barvu slejvalo.
To jsme byly trochu mladší
A byly jsme dost prdlý,
Je kariéra tvoje hladší
A mě rysy ztvrdly.
Nemám sílu pokračovat,
Nemám sílu se prát,
Nehodlám se ale obětovat,
Dobrou noc,jdu spát…
Autor Grizzzelda, 21.01.2009
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí