Pocity

Pocity

Anotace: Tak jako...

Tak jako slunce musí svítit,
tak jako ptáci musí létat,
tak jako hvězdy musí zářit,
tak jako déšť musí stékat,
tak jako rána musí bolet,
tak jako modré musí být nebe,
tak jako oheň musí hořet,
tak jako já potřebuji tebe...
Autor Janinna27, 21.01.2009
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí