Krásné snění

Krásné snění

Anotace: jsi to ty, kdo radost dává, jsi to ty, ta noční káva

Nejsi vítr ani vrána,
co si s listím z rána hrává,
jsi to ty, kdo radost dává,
jsi to ty, ta noční káva.

Napíšeš slova,
co promění svět,
víš toho mnoho,
ač netrháš květ.

Máš krásné snění,
tak ať se změní,
ve chvílích,
kdy se všechno cení.

Jsi jedna ze sta,
tak upřímná cesta,
jsi radostný smích
na všech cestách mých.
Autor Dreamer, 21.01.2009
Přečteno 590x
Tipy 11
Poslední tipující: Antares, snupicek, bajli33, Holis, lucajda89, Bíša, Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, neotřelé....tak to umíš napsat jenom Ty ;)

07.02.2009 21:18:00 | bajli33

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí