...Co vše zmůže

...Co vše zmůže

Anotace: jak tak člověk jede do školy motorákem...spousta věcí ho napadne...i když nedávají smysl...

Krásná, ach, nádherná
a ještě mnohem víc
zadarmo má všecko
co však dala
zhola nic

Nádherná,
andělská tvář
ten její pohled
tuposti svatozář

podmanivá,
ach blouznivá
to vůně
krásní lidé můžou vše
svět je nespravedlivý
štěstena pomíjivá
ideál
šlape po tváři ošklivých
jako já do...
Autor A. W. Dahl, 21.01.2009
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: AndyKo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí