Líbej mě!

Líbej mě!

Anotace: ...

*

Líbej, líbej, zavřu oči,
hlava se mi z toho točí,
motá, valí, točí kola,
nikdy tomu neodolám.

Když našpulíš svoje rtíky,
zašeptám jen tiše díky,
zvednu nos a počkám chvíli,
zda-li dojdou svému cíli.

Jeden sladký polibek
někdy trvá celý věk,
když se ke mně otočíš,
hlava se mi zatočí,
nezáleží na mé vůli,

kolena se zhoupnou vpůli,
poběž honem ty ke mně
a zvedni mě za země,
podrž mě a znovu jemně
rychle, vroucně líbej mě!

*

*
Autor Jaromila, 21.01.2009
Přečteno 333x
Tipy 12
Poslední tipující: Markéta Hl., recht, jita.1965, V.N.Losinský, Kapka, NikitaNikaT., Bíša, jedam, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líb... :-)

30.01.2009 20:18:00 | recht

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí