Unavené verše

Unavené verše

Anotace: chrrr.....

Klíží se mi víčka,
pomalu budím pana Sníčka.
Ten pán, vládne moci velkou,
pěknou a naprosto čistou.
Abych měl lepší sen,
aby nebyl příjemný jen den,
pustí mi do hlavy nějaký sen.

Sen jasný, krásný,
tajemný, smutný,
prapodivný, jakýkoli.

Toho pána, moc rád mám,
moc si ho vážím, vždy naň dám.
Já ho vždy poslechnu,
a proto zdřímnout na chvilku,
si jdu.
Autor James Tony, 21.01.2009
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: PoeziGirl, Lissa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí