Komedie života

Komedie života

Anotace: ----

Komedie o životě
dnes na páté avenue
Nebuďte sami jak kůli v plotě
Tahle show je zcela new
Jak ty kluci co hráli pogy
chlastají a berou drogy
Hlavní roly hrají krysy
jenž mají čistě lidské rysy
Staré paní co zavidí i ve spaní
světlo života těch, co jsou pořád nasraní
a jak se z života vytrácí láska
a jak svět dobyla hloupoučká kráska
sexu bez lásky já říkám šoust
je libo chlebíček či šunkový toust
lidé co kupují věci na
co kdyby
řekly i v rybníce radioaktivní ryby
Na lidi bacha, radši se kliďte
bude to trhák, no určitě přiďte
Autor anti-HERO, 22.01.2009
Přečteno 390x
Tipy 15
Poslední tipující: 4LJFilip, forever, 6thSun, Házté, Terulienka, jedam, zlomeny srdce, Churry, kikis, Holis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za originalmi prirovnaniami sa skryva rozcarovanie nad dnesnym divnym svetom?uhadla som aspom nieco :D

22.03.2009 20:31:00 | Terulienka

táto tvojmu veku sedí viac, aj keď je hlboká

14.02.2009 19:57:00 | zlomeny srdce

Hrubky opomíjím, tvé mínění sdílím, jen jsem asi ta starucha... Směju se od ucha do ucha "o)

06.02.2009 18:30:00 | Churry

Myslím, že ta báseň nese silnou myšlenku...zkaženosti dnešního světa?

27.01.2009 18:58:00 | Fox

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí