Jejky....

Jejky....

Anotace: ....pro Andrease, moje sluníčko

V černo-zlaté symfonii
zahalující všechny mé smysly
se ztrácím a nacházím
jako blázen
-jenže do Tebe Andreasi-
a nemohu si pomoct
létám v oblacích.

..
..
..
..

Každý kousek mého těla
volá po Tvých dotecích
po Tvých rtech
a roztoužených pohledech
z Tvých nádherných očí
s roztáhlýma panenkama
až to vypadá
že máš ty oči
úplně černé.

..
..
..
..

Jsem jako feťák
zfetovaná láskou
a nezvyklým přísunem
čistého štěstí
přímo do žíly
-horší než nejčistší heroin-
a je mi tak krásně
že mi to připadá tak..!
Nemožné.

..
..
..
..

Nemohu si vytěsnit z hlavy
myšlenky na Tebe
nedají mi spát
a tak tu sedím
v půl druhý ráno
a je mi fajn
píšu o Tobě
prapodivnou báseň
rovnou ze srdce.

..
..
..
..

Nějak jsi uchvátil
celé moje bytí
a mou duši máš na dlaních
-chci Tě líbat
do posledního výdechu-
a jen se s neuvěřením ptám
"Co je lepší
než mít Tebe?"

..
..
..
..

Tělem mi zase proudí
jiskřící energie
a je to už hodně dávno
co tomu tak bylo
ale teď tomu tak je
když jsem s Tebou
když na Tebe myslím

..
..
..
..

A ze rtů mi splývá
jen tiché
"jejky"
Autor *whatsoever*, 22.01.2009
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Alex Foster, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trošku mi nesedí feťák- zfetovaný, tuším v druhé nebo třetí sloce... ale jinak moc pěkná :-)

25.01.2009 19:40:00 | Alex Foster

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí