Cestou na hřbitov

Cestou na hřbitov

V tom tichu, když slunce zapadá,
cestou na hřbitov mě napadá,
kolik těl jenom tam leží,
a kolika lidem teď o život běží.

Na tom hřbitově, kde jeho duch straší,
tam, kde zvěř v noci plaší,
kolik osudů se tam ukrývá.
Mnohem víc, než na mramor se vyrývá.

Kolik jen bolesti, a kolik strachu,
kolik těch citů skrývá se v prachu.
Kolik jen radosti, a kolik štěstí,
kolik těch úspěchů ta tráva věstí.

Řadoví lidé, vážení páni.
Všichni tam do země dáni.
Ať bohatí, či chudí hodní,
tam všichni jsou si rovní.
Autor Lucci Narr Pavlowna, 22.01.2009
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Vlk v rouše, *small devil*, Stagger Lee
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné, úžasné, dokonalé...gratuluji!

31.01.2009 19:07:00 | *small devil*

Dost dobrý!

22.01.2009 18:56:00 | Stagger Lee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí