Chjoooo

Chjoooo

Anotace: NEČTĚTE TO! HRŮZAAAAAAAAAAAAA!

Vzdálená je budoucnost,
vzdálený je svět.
Však já chci umět dějiny
a neznát jen pár vět.

Chci být ten inteligent
co rozumí všemu a všem,
ten co si diktuje
a druhý běhají jen.

Neumím však nic.
Číst ani psát
a proto klečím tu a
„Prosím já chci hrát!“

Tak mě už zabijte.
Krysy mají hlad.
Nebudu naříkat,
budu se prát!

Rozdávat pěsti
a silné rány.
Talent jež
nikoho neuhání.

Já budu bojovat
za život holý.
Nebudu umírat,
budu ten nový.

Chyťte mě!
Drťte mě!
Uteču spět!

Nemáte naději!
Jsem něco jak jed!!!
Autor klarass, 22.01.2009
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, stravla, Radek.oslov.Šafárik, raďo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

odvážné

24.06.2009 18:32:00 | stravla

je to pravda

24.06.2009 15:32:00 | Radek.oslov.Šafárik

si dobrá

06.04.2009 23:12:00 | raďo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí