Pohled na život

Pohled na život

Je to věc divná
ten život lidský
každý každému se rovná
a přec je někdy větší

Život byl, je a bude
jěšte snad čas krátký,
je tomu tak všude
ale nic nejde vzít zpátky.

Zpátky je to nekonečná propast
při pohledu na život prožíváme radosti i strasti
Život nelze vrátit
mužeš z něj smutnit či se radovat
Autor Jan Václav Znojemský, 22.01.2009
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už jsem dlouho nečetl něco na téma "život je":)

22.01.2009 17:50:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí