Smutno

Smutno

Anotace: chtěla jsem, ale jinak ...

Sněhové vločky se tiše snáší k zemi
Na řasách roztají a z toho smutno je mi.
V očích se slévají se slzami smutku
Po tvářích stékají, korálky ze zármutku.

Má duše nevěří, že vrátíš se zas zpátky,
A rozum láteří, vždyť sama děláš zmatky.
Já se s tím poperu,však musím najít síly,
Možná to obrečím a v srdci zbudou díry.

Vždyť jsi to věděla, že budoucnost to nemá,
Chtělas to jen zkusit a teď tu zíráš – němá,
Nemůžeš najít řeč a v ústech drhnou slova,
on s Tebou zůstává, jen do srdce se schoval...
Autor nejsembásník, 22.01.2009
Přečteno 357x
Tipy 8
Poslední tipující: Pelican, Holis, Psavec, Lilly Lightová, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dík za príma čtení, moc pěkný =o)

27.01.2009 16:12:00 | Pelican

SOuhlasím, je to hezké.

23.01.2009 19:02:00 | Lilly Lightová

Pěkné...

22.01.2009 18:36:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí