16

16

Anotace: Sylvika, všetko najlepšie ku krásnym šestnásť.

Hľadím do tváre Tvojej
A nechce sa mi veriť
že máš už o rok viac
Nechce sa mi veriť
že máš najviac z nás
Máš krásny vek
Veselý smiech
Kamarátov, ktorí nezradia
Vždy v núdzi poradia

Máš šestnásť sladkých
no niekedy bude to číslo aj horké
keď sa budeš snažiť dopracovať
k života kôrke

Keď Ťa opustí ten
čo mal byť pravý
skončí sa ten sen
a začneš žiť každé ráno
nový, ale ťažký deň

Máš málo rokov,
naivné reči
urobila si však veľa dobrých krokov
nečestnosť sa ti prieči

Som hrdá na to
že máme spoločné idoly
Som hrdá na to
že máme tie isté názory
Som hrdá na to
že spolu bývame v jednej útulnej izbe
aj keď nás zlosť niekedy hryzie

No mám ťa rada
na svete najviac

A túto báseň píšem vraviac:

Krásnych sladkých šestnásť

*** Od tvojej mladšej sestry Michalky***
Autor Mišiačik, 22.01.2009
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulín, Fiserka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné přání pro sestřičku.
Psané prostě na jedničku.

01.02.2009 20:41:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí