reklamy

reklamy

Anotace: ..

Denně v bedně
výkřiky dryjáčníků
v převleku svůdných žen
chválící myšinu
do vlasů žabí hlen
spoření na stáří
na káru z plechů
a hity předjaří
kundafáč z mechu
a prášky prací
i proti početí
ta doba žrací
myslí i na děti
jogurty z modrý krávy
stavební spoření
a signál kolem hlavy
za paušál vymění
pak za dva kosmodisky
možná i zlátý tele
když máte příjmy nízký
tak jděte do prdele..
Autor zenge, 22.01.2009
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěknou reklamu reklamně děláš, jen co je pravda...

23.01.2009 23:11:00 | Mario de Janiero

tak jak to je, tak to je***

22.01.2009 22:01:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí