Třináctá komnata

Třináctá komnata

Anotace: Moje třináctá komnata

Každý z nás,
Má své tajemno.
A já pozvu vás,
Do nitra mého.

Hlavně tedy, do části horní,
Ne do prostřední, ani dolní.
Hlavová část je hlavní,
Ostatní jsou od ní nižší.

V hlavě se rodí myšlenky,
Názory, poznatky i důsledky.
Ty mojí osobnost tvoří,
Těm se někteří lidi dvoří.

Ale k tomu tajemství.
Žádné nemám.
To, co si hlava vymyslí,
To hned povídám.

Snad je to plus,
Doufám v to.
Možná je to mínus,
Netrápí mě to.

Žiji si jen jak já chci,
Nestěhuji se jak racci.
Neštítím se žádné práci,
Vadí mi skoro všichni politici.

Ale tohle tajemství nejsou,
To je, čím se řídím.
Když hodnoty peněz klesnou,
Po důsledcích se nepídím.

Žiji si ze dne na den,
A baví mě to.

Že, třináctá komnato?
Autor James Tony, 22.01.2009
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Fiserka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím se saddova ... trošku si pohrát s tou básničkou ;) ....mno, zrovna já mám co radit :D ... :D ale nevadí :D:D

26.01.2009 21:44:00 | Fiserka

ale ale, sem tam rymujes obkrocne , pak zas ne, pak tam vsadis absolutni vers... chce to trosku pomazlit se s basni...

22.01.2009 20:23:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí