Lidské hyeny

Lidské hyeny

Anotace: Lidské hyeny

Matka, udusila své dítě polštářem.
Syn, rozsekal své rodiče nožem.
Jezdec, přejel dítě svým vozem.
Zloděj, okradl důchodce svým podvodem.
Blázen, otravoval lidi svým stavem.
Pedofil, znásilnil dívku svým údem.
Dealer, šířil HIV dál svým obchodem.
Hacker, ničil počítače svým virem.
Muž, zajel malé srně svým autem.
Politik, sral lidi svým žvástem.

Tohle
už nejsou lidi.

Tohle
jsou jen hyeny.
Autor James Tony, 22.01.2009
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí