Opice

Opice

Anotace: ...co dodat

Že slzíme nad hříchy vlastními,
to normální věc už od počátků světa,
že kapička slz ukápne nad hříchy ostatních,
kdo my v nich jen jsme, že můžeme se odvážit.

Do rukou vzít mršinu uprostřed černoty,
krví podlité oči, po včerejší pitce,
mor na nás, vždyť smějeme se životu,
mor na nás, vždyť jsme život.
Autor Láďa, 22.01.2009
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, Kyška
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí