Veselé Vánoce

Veselé Vánoce

Anotace: Trochu pozdě, ale kdo dnes chodí včas?..

Hle na nebe, ti bílí vraníci,
rok co rok v nebesích tančící,
Již zase běží po jižní té cestě,
požehnat sněhobílé zimní nevěstě.

Ta na bílém koni a housle pod bradou,
hraje a prolétá tou zimní zahradou,
ten nebezsky krásný nevinný tón,
nese se do dáli jak pohřební zvon.

A tak dnes přijíždí a sníh po stráních vane,
požehnat královně – té zimní panně,
která vám přeje znovu a po roce,
šťastné a kouzelné veselé Vánoce.
Autor Eleonore, 22.01.2009
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: Samara Morgan, WAYWARD, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...škoda,včera jsem odstrojil stromeček :-)

22.01.2009 23:30:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí