Náš svět je jako včelí úl

Náš svět je jako včelí úl

Anotace: ... ještě pořád něco ze tmy ... ... ... ... ... ... ... http://cz.youtube.com/watch?v=GLMRDDlID24 http://cz.youtube.com/watch?v=7tUGEhw6334 http://cz.youtube.com/watch?v=YfYwZYScRnI

Sbírka: Pobyt ve tmě ...

Náš svět je jako včelí úl
v něm lidský život –
je jen jedno krátké stadium

Protože máme vůli svobodných,
nevíme nikdo celkem upřesnit,
kolikrát se potřebujeme
zase v nymfu proměnit

Až zjistí duše sama,
nebo za pomoci dalších včel,
že pocity oddělení
je jen iluze
a vyskočit z koloběhu
lidské larvy-nymfy lze

Pak se naše směřování změní
Když snažíme se
o docela jiné zakuklení

Někteří to zvládnou rychle -
již v tom životě se zakuklí,
jiných ještě čeká
několikrát larvou být …

Až ochutnáš záblesk světla
a objevíš své vědomí –
mnohem víc se náhle dozvíš,
a žít jinak budeš chtít …

Mnohem víc se začneš snažit
o to, co již každá bytost,
v hloubce srdce dávno ví,
že učit se ctnostem srdce
a v hledání sama sebe
je prima nepolevit

Avšak jen osvícení -
záblesk světla nestačí
– i pak mnoho praxe
dál je třeba –
Než se z kukly - lidských těl
čisté světlo vylíhne

K tomu pomáhají i ty včely,
co už mají zakuklení odžité,
kolem larev lítají zvenku,
nebo pomáhají zevnitř a bez křídel
(když se dobrovolně vrací
do zámotků lidských těl)

Že nirvánou je všemu konec,
tomu snad již nevěříš -
vždyť pomáhat chtěls,
když ses v kukli měnil -
pak tě čeká úděl včel

Však něco Vám řeknu vážení,
je nás již více, co to ví,
že víc než rok
je v úlu obzvlášť živo,
a chystají se změny,
co projeví se nejen v úlu,
ale taky prý v chování
lidí všude na Zemi.

A milióny larev, jako popcorn,
jsou v tyto dny osvícená najednou
však k Zdroji si svá těla nevezmou

Je na každém z Vás, kde bude,
až nebude změnu možné utajit,
kde začnete v novém věku svoji nitku příst.

Až bude nová éra světa očitá,
Člověče, kde pak budeš?
Kde období šestého slunce přivítáš?

Avšak i když
zvolíte si
zůstat larvou,
tak Bůh Vám to
nebude vyčítat

Ať kdekoliv jsi,
ať cokoliv děláš,
jsi součástí Jeho
a On Tě má doopravdy
a bezpodmínečně
navždy rád
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 23.01.2009
Přečteno 561x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fab four, maena, čertíček, Lady Carmila, Mounkey, Mario de Janiero, Vlk v rouše, Holis, Bean, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dávám st....nádhrené...a s bohem máš naprostou pravdu...

26.01.2009 10:31:00 | Lady Carmila

vsichni jsme larva, kukla včela..
vsichni jsme bůch a pán..
vsichni nosíme těla..
vsichni a každý sám..

bzz, pích frnk .o)

25.01.2009 08:45:00 | Bean

Teklo - já jsem pořád jenom larva resp. ponrava vorvaňová :) ale ...

24.01.2009 21:32:00 | Romana Šamanka Ladyloba

:-)))

23.01.2009 09:36:00 | 6thSun

Někdy těm slovům v poslední sloce nevěřím...

23.01.2009 06:37:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí