Na Jižní Moravě.

Na Jižní Moravě.

Anotace: Kdysi jsem to napsal...prostě na Jižní Moravě...

Na Jižní Moravě.

To bílé víno je uděláno z červených hroznů
rozplývá se na jazyku dříve
než stačím zachytit jeho tajemství
nočního společenství
když spí i silnice
a nikdo se neptá
kolik za litr
jako by snad někdo mohl tušit
proč je třeba bílé z červeného
některý člověk z husí kůže
a jiný z koupelny napuštěné šampaňským...
Autor Martin Vodňanský, 30.09.2005
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí