V lidském moři ...

V lidském moři ...

Anotace: *- ...

.

*

Esperantem noci
zní těla snových žen
a muži, osamělí plavci
na svých bárkách
vyklepávají SOS

Save Our Souls …

Harémy přetékají
těly odalisek
spojených
v univerzální ženu

milují samy sebe
Sultány nenaplněny

a boky lodí
sevřené
mořem písku
čekají
na příznivý vítr
v přesýpacích
hodinách …

*

-------------------------------------------------

*

Comment pro Mango-Holku ... k dílku ... "Potmě ... "

*

.
Autor HarryHH, 23.01.2009
Přečteno 272x
Tipy 26
Poslední tipující: Jana M., En, Pokusný králík s melounovou náplní, Holis, okapovaroura, Severka, Aťan, labuť, mamina, Lota, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V přesýpacích hodinách jedna šedá Češka čeká na severský vítr... "o)

23.01.2009 11:09:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí