Hvězdičky.

Hvězdičky.

Anotace: .....

Na kraji noci a dlouhých cest,
hvězdičky plují bez peněz.
Plují si nocí,vánek jim zpívá
tou nocí,kde šermíř s šermířem píská.

Písek se třpití na kraji noci,
řeka se domáhá k jeho moci,
jeto tak zvláštní že ubohá noc,
má tolik kouzla a velkou moc?

Hvězdičky plují,plují si nocí,
obklikou po řece,tak jako vlci.
šermíř s šermířem leží v krvi
posety rosou z ranní trávy.
Autor Laura 2, 23.01.2009
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Emma Kulíková, Káňátko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mOc se mi Tvá básnička líbí..

23.01.2009 16:57:00 | Káňátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí