Chtěli mne zabít...

Chtěli mne zabít...

Anotace: Zdál se mi sen...stvořila jsem melodii a z melodie vznikla slova :-)

Sbírka: Krajíc života

Chtěli mne zabít
už za svítání
chtěli mne zabít
zlí Indiáni

V té knize svaté
stálo jméno mé
proroctví dávné
dnes zabijí mne

Řekla jsem: ,,prosím,
já chci slyšet dál
šumění lesů
hlasy bílých skal,
bublání potoků,
slova kamarádů,
řádění potomků
vidět mléčnou dráhu..

Prý musí mne zabít,
že je to tam psáno
musí mne pohřbít
něž bude bílé ráno

Tak neodmlouvej
ruku své mámě podej
rozluč se s ní
už svítá...

řek ten cizí pán
divný Indián
přísně nam ne hleděl
chystal si kvér

Kdopak se postará
o moji maminku ?
Je těžce nemocná,
já musím být s ní..

prosím, Indiáne
nechej mne žít
vždyt jsem se ani
nestihla zamilovat
a všechno říct

znova se podíval
do očí uplakaných
pak náhle zvolal:
,, běž !"
Autor Káňátko, 23.01.2009
Přečteno 456x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, losscar
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé dílko...

27.01.2009 18:37:00 | Jean89

...Indiány bych do toho netahal,tip

26.01.2009 23:42:00 | WAYWARD

krásné, hluboké, dotýkající se silou okamžiku, představa toho že bych se měl vzdát někoho koho miluji, na kom mi záleží jen pro zmar chladných duší je neutichající, nelze připustit.

24.01.2009 15:15:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí