Zbožná..

Zbožná..

Anotace: Dadaistické dílo..

Zbožně spočívá,
poznal otce,
poručík příběhy narušuje.
Odešel detektiv,
smysl okrádá postarší cizinka jazyků.
Ve vězení dospělé děti,
udržuje pohled a požádá ho.
Rychlejší u kávy devatenáct dívek,
přichází kolem balada dnů.
Fajfka démona vstoupila z kandidátů,
dále se narodil,
nesvede období.
Mohla by nejlepší okamžik zdvojení,
úsměv na škole,
kamarádku zbožňovat..
Autor Rauha, 23.01.2009
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Stagger Lee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí